Hachee uit de slowcooker

Hachee uit de slowcooker

Ingrediënten voor 4 personen
800 gram (niet te mager) rundvlees
3 echt flinke uien
een scheutje olijfolie
1 eetlepel bloem
1 flink laurierblad
3 kruidnagels
3 a 4 eetlepels azijn of rode wijn
250 dl bouillon van een blokje
zout en peper
1 theelepel suiker

Voorbereiding
Snijd de ui grof.
Maak wat bouillon met het water en een blokje, los hierin de suiker op.
Snijd het vlees in niet te kleine stukken, wrijf het in met wat olijfolie, zout en peper en bestrooi het met de bloem.

Bereidingswijze
Doe in de pot:
De uien, het laurierblad, de kruidnagels.
Daarboven het vlees (rauw) en giet er dan de bouillon en de azijn of wijn over.
Laat dit lekker 10 a 12uur staan op stand laag.
Roer het een uur voor het eten even door met een houten lepel.

Serveertips
Hachee eet je met rode kool en aardappelen.
Of met rijst en salade, alles kan en mag.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: