Een Tante en een Oom in Rotterdam

Een paar weken geleden werden mijn maatjes en ik in 2 reismandjes geladen. Voor we het wisten zaten we in de auto. Ik had er geen goed gevoel bij, want -zoals u misschien weet- ben ik al eens eerder ‘verhuisd’. Zouden deze mensen nu ook alweer van me af willen? Ik had ze anders ingeschat, maar ja, je weet het nooit zeker als het om mensen gaat…

Het was bloedheet in de auto, Baasje beschermde ons de hele weg tegen de zon. Na een uurtje rijden waren we op de plaats van bestemming. Uitgeteld door de hitte, lieten we ons alles maar welgevallen. Baasje en Vrouwtje bezwoeren ons dat het slechts om een weekje logeren ging en dat ze ons echt-echt-echt weer kwamen ophalen.

Jaja, eerst zien, dan geloven.

Ook gaven ze hoog op van de mensen bij wie we gingen logeren, dat ze zo van ratten hielden en zo. Ik bleef een beetje sceptisch.

We logeerden bij Tante T in Rotterdam. Zij woont met Ome M in een mooi huis. Ze had een prachtige grote kooi voor ons klaarstaan. We hadden onze eigen spulletjes mee, dus dat voelde vertrouwd aan.

Tante bleek inderdaad dol op ratten te zijn. Wat zijn we verwend! Kroelen, spelen, lekkers, buiten de kooi spelen, alles kon en mocht.

Er werden veel foto’s en filmpjes gemaakt en er kwam speciaal voor ons visite langs. We zijn als prinsen behandeld!

Na een week stonden Baasje en Vrouwtje weer voor de deur. De week was omgevlogen. Het was een mooie verrassing, dat ze ons op kwamen halen, want, zoals gezegd, bij mensen weet je het nooit.

Hoewel ik blij was dat Baasje en Vrouwtje zich aan hun belofte hielden, had ik het toch ook wel erg naar mijn zin bij Oom en Tante. Dus ik vond het jammer dat de logeerpartij ten einde was.

Dit was de leukste vakantie van mijn leven! Ook mijn eerste trouwens.

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: