Hoi!

Ik ben Bob. Ik heb de laatste tijd nogal wat meegemaakt. Nog niet zolang geleden woonde ik met mijn broertje bij Mensen. We woonden daar niet lang, toen deze Mensen besloten ons af te staan. Wat de reden is weet ik niet, maar we werden naar een Asiel gebracht.

Gelijk op onderzoek

Eenmaal in het Asiel, werd mijn broertje ziek. Heel erg ziek. Zo ziek dat hij de Rainbow Bridge overging…

Toen zat ik daar. Alleen. Nou ja, er waren nog wel meer dieren om mij heen, maar ik zat alleen in een hok. Ik vond het spannend en een beetje eng. De mensen van het Asiel waren heel lief voor mij. Zij gingen op iets dat Het Internet heet, een berichtje over mij plaatsen. Dat Internet is nog best handig.

Want ergens anders las een Mevrouw dat berichtje op het Internet. Zij zei tegen haar Man: ‘Dat is een lief ratje, zielig dat hij alleen zit. Zullen we hem adopteren?’ En haar Man vond dat ook een goed idee.

Dus toen kwamen ze kennismaken met mij. Ik vond ze gelijk erg aardig, ze roken lekker. Ik kon gewoon ruiken dat deze Mensen van ratten houden.

Zo kwam ik in mijn nieuwe huis

Nu woon ik bij ze. Ze hebben nog 5 vriendjes, waarmee ik samen in één kooi mag gaan wonen. Maar eerst moet ik in ‘Kwaranténe’ of zoiets. Om te kijken of ik niet iets onder de leden heb, net als mijn broertje. Als dat goed gaat, mag ik in de grote kooi met de anderen. Dus nu woon ik in een eigen huisje, totdat het tijd is om kennis te maken met de anderen.

Zie je de tekening van mijn vacht?

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: