Komkommertijd: tent kwijt!

Upodate2: de koper zelf belde vanmorgen ook nog even, om te zeggen dat het allemaal goed gegaan was en zijn dochter lekker had geslapen vannacht. Het was voor de meneer in kwestie natuurlijk ook een beetje spannend, je weet niet bij wat voor types je terecht komt als je iets koopt via internet en of ze hun beloften ook waar maken. Maar hij was erg blij, zei dat de tent ‘als nieuw’ was. Zuinig zijn op je spullen loont dus. Met dank aan Ronald die er altijd voor gezorgd heeft dat de tent spic en span (en droog!) de zak inging na afloop vd vakanties.

Update 16 juli: gisteravond gebeld door de dame voor wie de tent bestemd was. In de mega-storm van afgelopen donderdag is de tent waarmee zij op één van de eilanden stond te kamperen de lucht in gegaan. Nu zit zij hoog en droog in onze mooie tent en ze was er erg blij mee. Opzetten bleek toch nog een beetje een uitdaging, maar dat komt omdat het systeem van deze tent redelijk uniek is. Heel makkelijk, als je het maar een keer gezien of gedaan hebt. Onze eigen ervaring is, dat het na de eerste keer steeds sneller gaat. We zijn erg blij dat de tent een goede bestemming heeft.

———————————————————

Binnen 24 uur onze mooie Obelink tent verkocht! Eigenlijk wil ik er nog niet aan, maar ja, intussen vieren de kinderen zelfstandig vakantie, die gaan niet meer met paps en mams mee naar de camping. We sluiten weer een periode af. En wat moeten wij dan nog met zo’n grote familietent? Aangezien de tent nog helemaal goed was (weinig mee gereden, alleen voor boodschappen en zondags naar de kerk, altijd binnen gestaan en zo), was het zonde om hem nog tien jaar stof te laten vergaren. Je kan er tenslotte ook een ander gezin een plezier mee doen.

Dus de tent op Marktplaats en ja, binnen 24 uur verkocht. Aan een aardige meneer, die hem kwam halen voor zijn dochter.

Voor ons was de tent ideaal in de periode dat we met de kinderen op stap gingen, naar campings met veel vertier, waar we voor enkele weken ons kamp opsloegen. Maar als we met z’n tweetjes op pad gaan, worden het toch de meer kleinschalige campings, zonder zwembad, zonder animatieteam, zonder disco en karaoke, want wij zijn nogal saai. Lekker de natuur in, beetje lezen, puzzelen en fotograferen, geef ons rust en groen en je hebt geen kind aan ons.

Dus we sluiten weer een fase af, de fase van de grote familietent, de dakkoffer, de aanhangwagen, de gasfles en de hangmat. De fase van samen naar de camping, voor vakanties waarin we minimaal één keer gebakken eieren met spek als ontbijt aten, minimaal één keer de grote skottel met nasi vulden, minimaal elke dag een ijsje aten, minimaal één kasteel of kerk gingen bekijken. Vakanties waarin we zéker een paar keer vertwijfeld in een hypermarché stonden en niet konden kiezen uit tweeduizenddriehonderdvijfenzestig verschillende toetjes. Vakanties waarin bord- kaart- en dobbelspelletjes werden gedaan. Vakanties waarin vrienden werden gemaakt en prille liefdes ontstonden. Het was een leuke fase, maar we sluiten hem af. Gelukkig hebben we de foto’s nog…..

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s